XXII. évfolyam 3. szám - 2017 hírvivő

XXII. évfolyam 3. szám - 2017 Hírvivő


Tartalom:
Vendégünk volt Ónodi-Szűcs Zoltán - A megújuló alapellátás - EASAC-állásfoglalás a homeopátiával szemben - EESZT - Együtt az antibiotikumrezisztencia-krízis megfékezéséért - Orvos és védőnők, SBO és ügyelet: együtt vagy külön? Gyermek- sportorvosi licence? - Kerekasztal-megbeszélés a gyermekellátásról - Igazolás, igazolás, igazolás - Miért fontos a serdülők meningo-coccus elleni oltása? - A szepszis felismerése és területi ellátása - Újdonságok Medscape-ről - Csecsemőtáplálás-szimpózium - Tiltakozás - Hibát nem csak más követ el - Czinner Antal-díj - Influenza és védőoltás - Praxisok

Hogy van ez?

A nyáron, egyszer csak elfogyott a DTaP-vakcina. oké, mondtuk, ez előfordul. országos szállítási gondok, mint később kiderült. amikor rákérdeztünk. De hogyan fordulhat elő az, hogy az oltóorvosokat egyszerűen elfelejtik minderről előre tájé- koztatni? az információhiány, a szülői tájékoztatás elmaradása nemcsak a kötelező védőoltási rendszerbe vetett hitet, de a mi hitelességünket is fenyegeti.


Cikkek PDF formátumban
IdCímLetöltés
1A teljes újság letöltése
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció