Kedves Kolléganő, Kolléga Úr!

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének tagjához, hogy lépjen tagjaink sorába.

Hisszük, hogy megér Önnek évente 10 000 forint tagsági díjat a HGYE. Nem elsősorban azért, mert tagjaink mind a tavaszi Kávészünet Konferenciára, mind az őszi szakmapolitikai rendezvényünkre kedvezményes áron regisztrálhatnak, térítésmentesen hirdethetnek a Hírvivőben, vehetik igénybe jogsegélyszolgálatunkat, juthatnak közérdekű információkat tartalmazó „Hírlevélhez”, vagy levelezhetnek a Fórumon.

A tagsági díj befizetése döntően azt jelzi, hogy Ön is közösségünk tagjának érzi magát, hogy Önt is csapattagnak tekinthetjük, aki fontosnak tartja, hogy havonként mindössze 830 forinttal hozzá járuljon a HGYE működéséhez. Annak a civil szervezetnek a tevékenységéhez, mely közel két évtizede egyedüliként áll ki következetesen a hazai gyermekorvosi alapellátás szakmai céljaiért, a területen dolgozó gyermekorvosok érdekeinek érvényesítéséért. Gyarapodó feladataink megoldásához megfelelő anyagi fedezetre van szükség.

Ha Ön is úgy érzékeli, hogy vannak közös gondjaink és tapasztalja, hogy az Ön érdekeiért is küzdünk, köszönjük, ha a Házi Gyermekorvosok Egyesületének működését a 10 000 forintos éves tagsági díj befizetésével támogatja. Az összeget a 11713005-20419448 bankszámlaszámra utalja át, számlát ezt követően küldünk a megjelölt (cég) névre.

Tisztelettel

Dr. Póta György
elnök

A következő linkre kattintva regisztrálhat egyesületünkbe: regisztráció

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció