Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

Integrált szülő-csecsemő konzultáció klinikákon, kórházakban, szakmaközi együttműködés a családokért
Egyéb rendezvények 2018.02.16.

2018. március 22-én tartja Prof. Dr. Pethesné Dávid Beáta, SE Mentálhigiéné Intézet igazgató védnökségével a 2018 szeptemberében induló Integrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzés ez évi beharangozó konferenciáját a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara közösen. A konferencia ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött és legkésőbb március 13-a éjfélig lehet jelentkezni a mellékletben megadott linken. Helyszín: Óbudai Kulturális Központ - Kaszásdűlői Kulturális Központ (1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.)


Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-endokrinológia az alapellátásban továbbképzés és workshop
2018. április 7. (szombat), 9-16 óra között

Danubius Hotel Helia Budapest
1113 Budapest, Kárpát u. 62-64.Kávészünet-20
2018. május 11-13.

Hotel Azúr, Siófok

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program