Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

A Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermek Fül-Orr-Gége Szekciójának XXV. Jubileumi Vándorgyűlése 2023.05.4-6.
Egyéb rendezvények 2023.05.10.

A Magyar Fül-, Orr-, Gége- és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete Gyermek Fül-Orr-Gége Szekciójának XXV. Jubileumi Vándorgyűlése 2023. május 4-6. között kerül megrendezésre Visegrádon.

A továbbképzés tudományos programja a PTE ÁOK /2023.I./00189 kódszámon 50 pontra akkreditált, szabadon választott egyetemi tanfolyam, tesztvizsgával.

http://www.eqcongress.hu/kongresszusadat/gyerek2023/
Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Központ Programjai
Egyéb rendezvények 2023.05.10.

Örömmel jelentjük be közelgő nyári egyetemünket és hibrid PhD programunkat a Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Központjában. Programjaink a TM-kör minden aspektusát lefedik, az orvosi kutatási cikkek kritikai értékelésétől az orvosbiológiai kutatások végzéséig. Úgy gondoljuk, hogy programjaink kiemelkednek a többi hasonló program közül a magas szintű interdiszciplináris megközelítés és kutatási támogatás, a közösségi programoknak és a résztvevőknek kínált karriermodell miatt. 

https://tm-centre.org/en/education/upcoming-phd-and-scientific-programs/ címen.
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet - Biztos pont a változó világban
2023. május 4-7.

2023. május 4-7. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció