Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

6. Gyermeksürgősségi Kongresszus - 2022. szeptember 22-24. - Visegrád
Egyéb rendezvények 2022.05.12.

A kongresszust 2022. szeptember 22 – 24. között rendezik meg, a helyszín a Thermal Hotel Visegrád lesz. A szervezők bíznak benne, hogy mind az időpont, mind a helyszínválasztás megfelelő lesz a kollégáknak.


Vertebra Alapítvány - továbbképzés
Egyéb rendezvények 2022.04.07.

A Vertebra Alapítvány a gerincferdülés szűréséért, a hatékony kezelések elérhető tételéért, a szakmai összefogásért, és természetesen az érintett családok közösségének megteremtéséért dolgozik hosszú ideje.

Idén ősszel egynapos továbbképzést hirdet a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájával közösen, amelynek részletei a mellékelt felhívásban olvashatók.Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
HGYE Őszi Konferencia - Megújuló lendülettel! Régi célok, új utak
2022. szeptember 8-10.

2022. szeptember 8-10. között kerül megrendezésre a HGYE Őszi konferenciája Tihanyban.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció