Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

Háziorvosok Online Szervezetének I. Országos Konferenciája - Kecskemét, 2018. október 5-6.
Egyéb rendezvények 2018.06.13.

2018. október 5-6.-án rendezi meg a Háziorvosok Online Szervezete I. Országos Konferenciáját, amelynek a kecskeméti Granada Konferencia és Wellness Hotel ad otthont. Kedvezményes jelentkezési idő: 2018. szeptember 6.


Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület ​2018. évi Kongresszus és Továbbképzés
Egyéb rendezvények 2018.05.16.

A Pécsett 2018. október 12-13. között megrendezésre kerülő konferenciával egybekötött gyermekgyógyászati továbbképzésre a szervezők várják a szakemberek jelentkezését. A két napos szakmai eseményen a képalkotó diagnosztikai, gyermek urológiai/sebészeti, gyermekkori hypertoniák témakörökben neves szakemberek tartanak előadásokat, illetve eset-megbeszélésekre is lehetőség nyílik Prof. Dr. Szabó Attila és munkatársai részvételével.


Gyermek- és ifjúságpszichiátriai továbbképzés
Egyéb rendezvények 2018.03.26.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) szervezésben 24 helyszínen indul félnapos, 10 pontot érő minősített, térítésmentes továbbképzés „Gyermekpszichiátriai kérdések és lelki egészségkockázatok – mit tehetünk háziorvosként?” címmel. A képzésekre 2018. július 1. és november 30. között kerül sor. A leggyakoribb gyermekpszichiátriai kórképek mellett a képzés során bemutatott Képességek és Nehézségek Kérdőív (SDQ) egy hazánkban validált és ingyenesen elérhető, szűrésre bizonyítottan alkalmas kérdőív, amely segíthet a gyermek- és serdülőkori mentális problémák korai észlelésében és azonosításában. A 2018. júliusi továbbképzésekre a kepzes.gyermeklelkiegeszseg@aeek.hu e-mail címen lehet jelentkezni legkésőbb 2018. június 13-ig. A 2018. júliusát követően megszervezésre kerülő továbbképzésekre folyamatosan, de legkésőbb az adott továbbképzési csoport kezdetét megelőzően 30 nappal, a mellékelt jelentkezési lap kitöltött, aláírt és szkennelt példányának megküldésével lehet jelentkezni.


Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
2018. november 23-24.

XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
Hotel Benczúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program