Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

6. Gyermeksürgősségi Kongresszus - 2022. szeptember 22-24. - Visegrád
Egyéb rendezvények 2022.05.12.

A kongresszust 2022. szeptember 22 – 24. között rendezik meg, a helyszín a Thermal Hotel Visegrád lesz. A szervezők bíznak benne, hogy mind az időpont, mind a helyszínválasztás megfelelő lesz a kollégáknak.


Vertebra Alapítvány - továbbképzés
Egyéb rendezvények 2022.04.07.

A Vertebra Alapítvány a gerincferdülés szűréséért, a hatékony kezelések elérhető tételéért, a szakmai összefogásért, és természetesen az érintett családok közösségének megteremtéséért dolgozik hosszú ideje.

Idén ősszel egynapos továbbképzést hirdet a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájával közösen, amelynek részletei a mellékelt felhívásban olvashatók.SE - A menekültek egészségügyi ellátásának kihívásai 2022. április-május
Egyéb rendezvények 2022.03.27.

2022. április 1-én a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikája több előadásos programot szervez "A menekültek egészségügyi ellátásának kihívásai" címmel, amelyre várják a hézi gyermekorvosok jeletkezését is.https://ementinplus.hu/course/view/a-menekultek-egeszsegugyi-ellatasanak-kihivasai#eloadasok
Gyermekgyógyászat az alapellátástól a kórházig - online továbbképzés - 2022.03.25.-05.25.
Egyéb rendezvények 2022.03.23.

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztálya szervezésében online továbbképzést rendezünk, családorvosok - házi gyermek és vegyes praxis - védőnők és minden érdeklődő Kolléga számára.


https://ementinplus.hu/course/view/gyermekgyogyaszat-az-alapellatastol-a-korhazig
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
HGYE Kávészünet 23 Konferencia - Kint vagyunk a vízből?
2022. május 5-8.

2022. május 5-8. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció