Egyéb rendezvények

Tájékoztató a gyermekgyógyászat és határterületeinek hazai és külföldi konferenciáiról, továbbképzésiről, rendezvényeiről.

Magyar Gyermeknephrologiai Egyesület 2021. évi kongresszusa - 2021. október 1-2. - Baja
Egyéb rendezvények 2021.09.01.

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Örömmel invitálunk Mindenkit - aki a gyermeknephrológia területén dolgozik, dolgozott vagy egyáltalán érdeklődik a csecsemő-, és gyermekgyógyászat és a nephrologia e fontos határterülete iránt - Bajára, 2021. október 1-2-re, a Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Kongresszusára, a város főterén álló Bácskai Kultúrpalotába!

HELYSZÍN: Bácskai Kultúrpalota (6500 Baja, Szentháromság tér 3.)


MIS-C Webinár 2021. április 13. (kedd), 15 óra
Egyéb rendezvények 2021.04.10.

Kedves Kollégák!

A 2020-as év késő-tavaszi hónapjaitól sorban érkező külföldi beszámolók után tavaly ősszel nálunk is megjelent a gyermekek COVID-fertőzéséhez asszociált sokszervi gyulladásos megbetegedése, a MIS-C. A fokozatosan növekvő esetszám megkövetelte, hogy a szindróma már itthon is tárgyalt klinikai vetülete mellett az alapellátási megközelítés is teret kapjon.

https://ementinplus.hu/course/view/mis-c-webinarium
Nemzetiközi Szociálpediátriai Társaság webinar sorozata 2021 februártól augusztusig
Egyéb rendezvények 2021.02.03.

A Nemzetiközi Szociálpediátriai Társaság 2021 folyamán több hónapig keresztül webinar sorozat tart, amely nagyon aktuális témával, a klímaváltozással és annak a gyermekekre gyakorolt hatásával foglalkozik.

Februártól augusztusig, nemzetközi előadókkal, angol nyelven kerül megrendezésre a webinar sorozat, minden hónap utolsó csütörtökén, magyar idő szerint 18 órától lehet részt venni rajta, előzetes regisztrációt követően. 

Részletek:


Gyermekút a kora gyermekkori intervenciós ellátórendszerben - akkreditált/minősített, ingyenes továbbképzés
Egyéb rendezvények 2021.01.24.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. 32 órás, 7 alkalomas, 3–4 órás blokkba szervezett online továbbképztést tart január-február hónapokban induló csoportokkal. Az első csoport január 25-én indul. 
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció