Kávészünet-20 és Kávéházi Szalon – 2018. május 10-13., Siófok

Hí­rek 2018.02.27.
Kávészünet-20 és Kávéházi Szalon – 2018. május 10-13., Siófok

„Gondozzuk kertjeinket!” a HGYE XX. tudományos Konferenciája. Mi az, amit ma alapvetően másképp gondolunk és csinálunk, mint 20 évvel ezelőtt?


A huszadik, jubileumi Kávészünet ebben kíván gyakorlati segítséget nyújtani. A kongresszuson a gyermekgyógyászat egyes részterületeinek a diagnosztikus és terápiás szemléletünket, gyakorlatunkat átformáló újdonságait tekintjük át.

Ez a konferencia nem szimplán egy, a továbbképzések között. Különleges minden Kávészünet atmoszférája, egyedi a Kávéházi Szalon beszélgető-sorozata, a pénteki színházi est, a szombat esti közös program, unikum a rendezvény baráti hangulata. Nem véletlenül érzik úgy az alapellátó gyermekorvosok közösségének tagjai, hogy a HGYE immár ikonikus továbbképző rendezvénye kihagyhatatlan.

Kedves Kolléganő, Kolléga Úr!

Tisztelettel hívjuk egyesületünk 20. Kávészünet Konferenciájára.


Kávéházi szalon
Pre-congress workshop

2018. május 10. (csütörtök) 16:30 - 19:30

Az idei szalon első felében Tulassay Tivadar professzorral beszélgetünk a gyermekgyógyászat fejlődésének meghatározó állomásairól és a XXI. század szakmánk előtt álló kihívásairól. A második félidőben azt vitatjuk meg Pölöskey Péterrel és Novák Hunorral, hogy napjaink információs áradatában miként vélekedünk a korszerű szülő–gyermekorvos kapcsolat tartalmáról és módszereiről.

További információ: http://www.hgye.hu/index.php?id=30Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-endokrinológia az alapellátásban továbbképzés és workshop
2018. április 7. (szombat), 9-16 óra között

Danubius Hotel Helia Budapest
1113 Budapest, Kárpát u. 62-64.Kávéházi Szalon - Pre-congress workshop
2018. május 10.

Kávéházi Szalon - Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr
(16:30 - 19:30)Kávészünet-20. Gondozzuk kertjeinket!
2018. május 11-13.

Hotel Azúr konferenciaközpont
8600 Siófok Vitorlás u. 11.

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program