„Hazamentem a PIC-ből” - X. Tanfolyam - 2018. június 9. (szombat) – Budapest

Egyéb rendezvények 2018.04.11.

Idén tizedik alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünket. Ez évben sem hagyhatjuk ki a neonatológia legújabb vívmányainak bemutatását, hisz hatalmas fejlődésnek lehetünk tanúi, részesei, melynek egyik kiemelkedő, objektív eredménye, a csecsemőhalandóság 3,6 ezrelékre való csökkenése Magyarországon, mellyel jelentősen megközelítettük a fejlett nyugati országokat. Ez a kimagasló eredmény inspirálta a szervezőket az előadás témáinak megválasztásában is. A siker többek között a várandósgondozás és perinatológiai ellátás fejlődésének, a szülész és neonatológus szakmák együttműködésének, a non-invazív technikák elterjedésének és a családközpontú neonatológiai ellátás sikerének könyvelhető el.

Helyszín: Optima "A" Irodaház (ZEPTER Ház) - 1138 Budapest, Váci út 191.


A hivatalos meghívó és részletes program a csatolt pdf-ekben található, olvasható


IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávéházi Szalon - Pre-congress workshop
2018. május 10.

Kávéházi Szalon - Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr
(16:30 - 19:30)Kávészünet-20. Gondozzuk kertjeinket!
2018. május 11-13.

Hotel Azúr konferenciaközpont
8600 Siófok Vitorlás u. 11.

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program