Fórumozzon a HGYE weboldalán! Javasoljon hozzá témát forum@hgye.hu címen!

Hí­rek 2018.04.21.
Fórumozzon a HGYE weboldalán! Javasoljon hozzá témát forum@hgye.hu címen!Az egyesület honlapján lehetőség van fórumozásra is a HGYE tagoknak! "Beszélgessen" a kollégákat is érdeklő szakmai témákról, ossza meg véleményét, vagy épp olvassa el mit írnak kollégái a hozzászólásaikban.
Amennyiben úgy gondolja van olyan téma, amely a többi kollégát érdekli és véleménymegosztásra "buzdítja", küldje el a forum@hgye.hu címre. Mi bedobjuk a témát a közös fórumba. Nem kell mást tennie, mint bejelentkezni az oldalra, és felkeresnie a „Fórum” menüpontot. A „Fórum” szolgáltatást csak a 2017-es tagdíjat befizetett kollégáknak van lehetősége használni!
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció