Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület ​2018. évi Kongresszus és Továbbképzés

Egyéb rendezvények 2018.05.16.
Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület ​2018. évi Kongresszus és Továbbképzés

A Pécsett 2018. október 12-13. között megrendezésre kerülő konferenciával egybekötött gyermekgyógyászati továbbképzésre a szervezők várják a szakemberek jelentkezését. A két napos szakmai eseményen a képalkotó diagnosztikai, gyermek urológiai/sebészeti, gyermekkori hypertoniák témakörökben neves szakemberek tartanak előadásokat, illetve eset-megbeszélésekre is lehetőség nyílik Prof. Dr. Szabó Attila és munkatársai részvételével.
Ne hagyja ki! A 2018. május 31-ig regisztrálók "early bird" kedvezményben részesülnek!

Előadást szeretne tartani? Van lehetőség rá, amennyiben 2018. május 31-ig bejelenti igényét!

A részletes program a cikk alatti pdf-ben található!

A Kongresszus és Továbbképző tanfolyam tudományos programja, a jelentkezéshez és a kedvezményes szállásfoglaláshoz szükséges dokumentumok, valamint az általános információk a http://www.viragmandula.hu honlapon, illetve a rendezvény hivatalos Facebook oldalán találhatók meg: @mgyne2018pecs.

REGISZTRÁCIÓ:
A jelentkezési lap kitöltésére két lehetőség van:
- On-line regisztráció: https://goo.gl/forms/Hg1UOLsvsTkGU3Nl2
- a honlapról letölthető Jelentkezési lapot kinyomtatása, kitöltése és aláírása után scannelve az mgyne2018@gmail.com címre lehet elküldeni

SZÁLLÁSFOGLALÁS
Kedvezményes foglalás a Hotel Palatinusban, a Kongresszus helyszínén, a honlapról letölthető nyomtatvány felhasználásával. A foglalás közvetlenül a szálloda recepcióján keresztül, egyénileg történik.

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban
2018. október 12.

Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban

Radisson Blu Béke Hotel 1067 Budapest, Teréz krt. 43XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
2018. november 23-24.

XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
Hotel Benczúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program