Magyar Gyermekorvosok Társasága 2018. évi Nagygyűlése

Egyéb rendezvények 2018.08.06.
Magyar Gyermekorvosok Társasága 2018. évi Nagygyűlése

2018. szeptember 20-22-én rendezik meg az MGYT 2018. évi Nagygyűlését Debrecenben a Kölcsey Központban. Az esemény mottója: Mesterek és tanítványok. Arányi Lajos professzor úr szavaira gondolva, miszerint hivatásunk egyik fontos eleme, hogy magunknál különb tanítványokat neveljünk és ennek tiszta szívből tudjunk örülni.


A társszakmák képviselői évente egyszer, ezen a kongresszuson találkoznak, akik az alap-, a szak-, vagy éppen a fekvőbeteg ellátásban dolgoznak. Ezt az egységet szeretnék a szervezők tovább erősíteni, hiszen a program tervezése során törekedtek arra, hogy a gyakorlati, konkrét betegellátással kapcsolatos előadásokat kombinálják a legújabb kutatási eredményekkel.

Bővebb információ és jelentkezés: http://www.gyermekorvostarsasag.hu/info.aspx?sp=32andweb_id

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
2018. november 23-24.

XXIV. Őszi Konferencia - Backstage - A színfalak mögött
Hotel Benczúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program