Gyermekpszichiátriai kérdések és lelki egészségkockázatok – mit tehetünk háziorvosként?

Hí­rek 2018.10.04.
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) félnapos, 10 pontot érő, akkreditált továbbképzést szervez. A házi gyermekorvosok részvétele a továbbképzésen térítésmentes. A leggyakoribb gyermekpszichiátriai kórképek mellett a képzés során bemutatjuk a Képességek és Nehézségek Kérdőívet (SDQ), amely egy hazánkban validált és ingyenesen elérhető, szűrésre bizonyítottan alkalmas kérdőív. A szűrőeszköz segíthet a gyermek- és serdülőkori mentális problémák korai észlelésében és azonosításában. A továbbképzés eddig öt helyszínen zajlott le. A résztvevők visszajelzéseit arról, hogy mi nyerte el a tetszésüket a képzés során a csatolt anyagban olvashatják.
Az egyes csoportokban résztvevők létszáma átlagosan 10 fő. A résztvevők számára térítésmentesen ebédet és büfé-ellátást biztosítunk. További információ és jelentkezés a kepzes.gyermeklelkiegeszseg@aeek.hu címen lehetséges.
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció