II. Posztgraduális Gyermek-gasztroenterológiai Tanfolyam - 2019. január 25-26. - Kecskemét

Egyéb rendezvények 2018.11.27.
II. Posztgraduális Gyermek-gasztroenterológiai Tanfolyam - 2019. január 25-26. - Kecskemét

A Magyar Gyermek-gasztroenterológiai Társaság szervezésében 2019. január 25-26-án kerül megrendezésre Kecskeméten az öt éves posztgraduális gyermek-gasztroenterológiai továbbképzés sorozat következő rendezvénye.


A gyermek-gasztroenterológia és -hepatológia területét 5 részre osztottuk fel, melyből évente egy szeletet járunk körbe, most következik a második. A képzések tematikája úgy került kialakításra, hogy minden évben több, a mindennapi gyakorlat számára is fontos kérdés is felvetődjön.
Egy-egy témát több oldalról közelítünk meg, a klinikusok, specialisták által tartott előadások mellett az alapellátás szemszögéből is elhangzik egy-egy összefoglaló, amelyet házi gyermekorvos kollégák fognak bemutatni. A hazai gyermek-gasztroenterológia legkiválóbb szakemberei mellett a Házi Gyermekorvosi Szekció részéről Altorjai Péter, Szentannay Judit, és Kovács Ákos vesznek részt a programban, melyet Veres Gábor professzor, az MGYGT elnöke és Póta György, a HGYE elnöke moderálnak, és amelyre szertettel várunk minden érdeklődő házi gyermekorvos kollégát.

További részletes információ és jelentkezés az alábbi linken érhető el: http://posztgradgasztro2019.misandbos.hu/

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban - Debrecen
2019. március 23.

Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban továbbképző szeminárium és workshop

ÁSZ Rendezvényház DEBRECEN

Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, Siófok

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program