Lelki Egészség a Perinatális Időszaktól a Koragyermekkorig – Prevenció és Klinikai Gyakorlat - 2018. május 8-11.

Egyéb rendezvények 2018.11.27.
Lelki Egészség a Perinatális Időszaktól a Koragyermekkorig – Prevenció és Klinikai Gyakorlat - 2018. május 8-11.

A gyermekek és az őket gondozó család egészséges testi és lelki fejlődésének támogatása a ma befektetése a holnap társadalmába, a jövő társadalmi és gazdasági fejlődésének záloga.


Hazai szakemberek kezdeményezésével, interdiszciplináris együttműködésben, nemzetközi konferencia lesz a régiónkban még csak kibontakozóban lévő perinatális és koragyermekkori lelki egészség témában.

A konferencia célközönsége azok a szakemberek és kutatók, akik gyakorlati és tudományos munkát végeznek a szülői és a koragyermekkori lelki egészség terén a gyermektervezéstől az iskolába lépésig tartó időszakban. Minden tudományág és releváns szektor (egészségügy, oktatásügy, szociális ügyek, családpolitika stb.) szakemberei részvételét várják a valódi szakma- és tudományközi találkozóra.

Cél, megismerni a régió és más országok szakembereinek, szervezeteinek, műhelyeinek munkáját (nemzeti programokat, kutatási témákat, jó gyakorlatokat), ugyanakkor megmutatni a hazánkban elért tudományos és gyakorlati eredményeket, a családi kapcsolatok értékeit, a fejlődés lehetőségeit.

Bővebb információ: https://pecmh.eu/hu/

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, Siófok

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program