Kávészünet 21 - Siófok május 9-12. - Regisztráció

Hí­rek 2019.03.07.
Kávészünet 21 - Siófok május 9-12. - Regisztráció

Megnyitottuk a Kávészünet 21 regisztrációs felületét, amelyen várjuk a házi gyermekorvosok, gyermekgyógyászok, szakma iránt érdeklődők jelentkezését. A HGYE minden évben nagy érdeklődésre számot tartó konferenciáját idén is színvonalas és neves szakemberek előadásaival, színes kulturális programokkal tesszük vonzóvá...éppen ezért a "Varietas delectat - a sokszínű házi gyermekorvoslás" alcímet viseli az esemény....


A házi gyermekorvosi tevékenység rendkívül változatos, mert soha nem tudjuk előre, hogy a következő pillanatban milyen problémával jelentkező beteg nyomja le rendelőnk ajtajának kilincsét. A gyakori és enyhe kórképek között a ritka, akár életet veszélyeztető betegségek is bármikor feltűnhetnek. Mindig ébernek kell lennünk, a ritka, az atípusosan jelentkező, vagy a súlyos betegségek kiszűrésére. Tudásunknak naprakésznek, figyelmünknek mindenre kiterjedőnek és soha nem lankadónak kell lennie.

Ezt a morbiditásban jelentkező sokszínűséget mutatja a huszonegyedik Kávészünet programja is. A prezentációk tükrözik az utóbbi évtizedekben a gyermekkori kórképek gyakoriságában, lefolyásában, kezelésében bekövetkezett változásokat. Egyes fertőző betegségek eltűntek, mások előtérbe kerültek. Néhány, eddig csak idősebbeknél jelentkező betegség ma már egyre fiatalabb életkorban jelentkezik.

Részletes program és jelentkezés: https://kaveszunet21.misandbos.hu/

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Vakcina Akadémia 2019.
2019. június 7.

Danubius Hotel Helia Budapest
1113 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program