Kávészünet 21 - Siófok május 9-12. - Regisztráció

Hí­rek 2019.03.07.
Kávészünet 21 - Siófok május 9-12. - Regisztráció

Megnyitottuk a Kávészünet 21 regisztrációs felületét, amelyen várjuk a házi gyermekorvosok, gyermekgyógyászok, szakma iránt érdeklődők jelentkezését. A HGYE minden évben nagy érdeklődésre számot tartó konferenciáját idén is színvonalas és neves szakemberek előadásaival, színes kulturális programokkal tesszük vonzóvá...éppen ezért a "Varietas delectat - a sokszínű házi gyermekorvoslás" alcímet viseli az esemény....


A házi gyermekorvosi tevékenység rendkívül változatos, mert soha nem tudjuk előre, hogy a következő pillanatban milyen problémával jelentkező beteg nyomja le rendelőnk ajtajának kilincsét. A gyakori és enyhe kórképek között a ritka, akár életet veszélyeztető betegségek is bármikor feltűnhetnek. Mindig ébernek kell lennünk, a ritka, az atípusosan jelentkező, vagy a súlyos betegségek kiszűrésére. Tudásunknak naprakésznek, figyelmünknek mindenre kiterjedőnek és soha nem lankadónak kell lennie.

Ezt a morbiditásban jelentkező sokszínűséget mutatja a huszonegyedik Kávészünet programja is. A prezentációk tükrözik az utóbbi évtizedekben a gyermekkori kórképek gyakoriságában, lefolyásában, kezelésében bekövetkezett változásokat. Egyes fertőző betegségek eltűntek, mások előtérbe kerültek. Néhány, eddig csak idősebbeknél jelentkező betegség ma már egyre fiatalabb életkorban jelentkezik.

Részletes program és jelentkezés: https://kaveszunet21.misandbos.hu/

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban - Debrecen
2019. március 23.

Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban továbbképző szeminárium és workshop

ÁSZ Rendezvényház DEBRECEN

Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, SiófokKávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program