Nincs módosítás a varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítésében!

Szervezeti hí­rek 2019.05.16.
Nincs módosítás a varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítésében!A HGYE vezetősége a májusi Kávészünet Konferencián tájékoztatást adott arról, hogy A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Házi Gyermekorvosok Egyesülete Közös Házi Gyermekorvosi Szekciója, valamint a hazai gyermekellátásban érintett vezető szakmai szervezetek nevében megküldte szakmai javaslatát a megbízott országos tisztifőorvosnak az április végén bejelentésre került kötelező bárányhimlő elleni védőoltás időzítésének módosításával kapcsolatban, amelyre rövid időn belül megérkezett a megbízott országos tisztifőorvos válasza.
Mindkét levél teljes terjedelmében alább olvasható! A HGYE tagjainak kérésére az egyesület vezetősége az alábbi linken való regisztrálással kéri a kollégákat, hogy nevük és pecsétszámuk megadásával jelezzék szakmai egyetértésüket, azzal kapcsolatosan, hogy kerüljön módosításra a megbízott tisztifőorvos által meghatározott varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítése. A kollégák az egyetértésüket 2019. június 7-ig tehetik meg az alábbi linken. https://www.survio.com/survey/d/N4X8S2M1B8D9T7V4S?preview=1
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció