Nincs módosítás a varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítésében!

Szervezeti hí­rek 2019.05.16.
Nincs módosítás a varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítésében!

A HGYE vezetősége a májusi Kávészünet Konferencián tájékoztatást adott arról, hogy A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Házi Gyermekorvosok Egyesülete Közös Házi Gyermekorvosi Szekciója, valamint a hazai gyermekellátásban érintett vezető szakmai szervezetek nevében megküldte szakmai javaslatát a megbízott országos tisztifőorvosnak az április végén bejelentésre került kötelező bárányhimlő elleni védőoltás időzítésének módosításával kapcsolatban, amelyre rövid időn belül megérkezett a megbízott országos tisztifőorvos válasza.


Mindkét levél teljes terjedelmében alább olvasható!

A HGYE tagjainak kérésére az egyesület vezetősége az alábbi linken való regisztrálással kéri a kollégákat, hogy nevük és pecsétszámuk megadásával jelezzék szakmai egyetértésüket, azzal kapcsolatosan, hogy kerüljön módosításra a megbízott tisztifőorvos által meghatározott varicella elleni kötelező védőoltás beadásának időzítése.
A kollégák az egyetértésüket 2019. május 31-ig tehetik meg az alábbi linken.

https://www.survio.com/survey/d/N4X8S2M1B8D9T7V4S?preview=1

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Vakcina Akadémia 2019.
2019. június 7.

Danubius Hotel Helia Budapest
1113 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program