Szeptemberi ingyenes képzések gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok számára

Egyéb rendezvények 2019.09.15.
Szeptemberi ingyenes képzések gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok számára

Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. „Kríziskezelő Szolgálatok Fejlesztése” elnevezésű EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú kiemelt projektje 2019 őszétől ismét ingyenes képzéseket indít a gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok számára.


A képzés célja, hogy

- segítse és összehangolja a gyermekvédelmi jelzőrendszer különböző ágazataiban dolgozó, valamint a személyes gondoskodást végző szakemberek munkáját, így növelve a hatékonyabb együttműködést,

- segítséget nyújtson a bántalmazás jeleinek korai felismerésében és szakszerű kezelésében,

- ismeretek bővítése, szemléletformálás

A képzés SZGYF által minősített, a 9/2000. SZCSM rendelet szerint a szociális ágazatban dolgozók részére elszámolható, kisgyermeknevelők részére munkakörhöz kötött képzés, mindenki más számára szabadon választható.

Pontérték: 40 pont

A képzés címe: A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése – A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása, kezelése

Képzés időtartama összesen 40 óra:

- 16 óra otthon elsajátítható online tananyag (az online regisztráció és a képzésre való jelentkezés után válik elérhetővé a tananyag)

- 24 óra gyakorlati képzés (a kontaktképzés időtartama 3 nap – ezt követően online teszt zárja a képzést, melynek sikeres elvégzése esetén állítjuk ki a tanúsítványt)

A képzés a résztvevők számára teljesen ingyenes, a kontaktképzés idejére szállást biztosítunk teljes ellátással, mely az esetleges utazási költségtérítést nem tartalmazza.

Mellékletek:

- képzési helyszíneket és időpontokat tartalmazó tájékoztató

- Képzés tematikája

- 2 db útmutató regisztrációhoz és képzés választáshoz

Képzésre jelentkezés regisztrációt követően az alábbi linken tud: https://kmr.csbo.hu/login.xhtml

1. lépés – Regisztráció - A regisztrációhoz a lap alján balra lent található „Útmutató” nyújt segítséget. Kérjük a szakterületi profil megjelölésénél a gyermekvédelmi jelzőrendszeri tag kezdetű opciók közül válassza az önre vonatkozót! (Dokumentumfeltöltés a rendszerben kötelező, de a képzés nem igényli, így akár egy üres word dokumentumot is feltölthetnek!!)

2. lépés – Képzésre jelentkezés – a Képzések fül alatt kérem válassza ki a 3. lehetőséget - „Meghirdetett szabadon választható és munkakörhöz kötött képzések”

3. lépés – Csoportba jelentkezés – a Képzési modulok fül alatt találja a csoportokat, melyek közül választhat. Azzal ha rákattint, még nem jelentkezik, szóval bátran lenyitható. A csoportazonosítóban szerepelnek a városok kezdőbetűi (pl. BUD – Budapest), ezen belül kérem ellenőrizzék, hogy a képzési időpont is megegyezik e azzal amit önök szeretnének választani, Jelentkezés gombra kattintva tud az adott csoportba bejelentkezni. A csoportokat folyamatosan rögzítjük, első körben még csak a szeptemberben induló csoportokat találják majd a rendszerben, időrendben töltjük fel őket. A csoportba jelentkezésről minden esetben kapnak tájékoztatást és a képzésszervezők fogják jóváhagyni a részvételüket a csoportban.

Budapesti képzéseink tekintetében elsősorban a 2019. szeptember 25-30., valamint 2019. szeptember 30- október 2-i képzési csoportba várjuk a jelentkezéseket.

Természetesen amennyiben ezek az időpontok nem felelnek meg önnek, akkor bármelyik képzési csoport választható a későbbiekben.

Kérem, hogy amennyiben képzésünk felkeltette érdeklődését, regisztráljon. Szeretettel várjuk a tanfolyamon önt és kollégáit!

A projektről bővebb információkat a www.kapcsoljegybol.hu oldalon talál, kérdés esetén keressen bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban - Miskolc
2019. november 9.

Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban - Miskolc
MVHR Egyesülés, Miskolc Baross Gábor utca 17.XXV. Őszi konferencia
2019. november 22-23.

HGYE - XXV. Őszi Konferencia

Danubius Hotel Hélia
1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció