Lehet jelentkezni a HGYE XXV. Őszi Konferenciájára

Hí­rek 2019.10.04.
Lehet jelentkezni a HGYE XXV. Őszi KonferenciájáraMegnyitottuk a regisztrációs felületét a HGYE XXV. Őszi Vetés elnevezésű őszi konferenciájának, amelyre 2019. november 22-23. között kerül sor Budapesten a Danubius Hotel Héliában (1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.) Létjogosultságát jelzi, hogy évről évre fontos témák kerülnek az asztalra - egyfajta műhelymunkára is lehetőséget nyújtva - s különleges alkalmat biztosítva a személyes találkozásra is. Mit állítunk idén a fókuszba?
Milyen a jó orvosi szoftver? - Praxisközösség? - Evidenciák és kompetenciák. Jó gyakorlatok és buktatók A részletes program és jelentkezés: a Rendezvények menüpont alatt Konferenciáinkra kattintva. Részvételére feltétlenül számítunk!
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció