Lehet jelentkezni a HGYE XXV. Őszi Konferenciájára

Hí­rek 2019.10.04.
Lehet jelentkezni a HGYE XXV. Őszi KonferenciájáraMegnyitottuk a regisztrációs felületét a HGYE XXV. Őszi Vetés elnevezésű őszi konferenciájának, amelyre 2019. november 22-23. között kerül sor Budapesten a Danubius Hotel Héliában (1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.) Létjogosultságát jelzi, hogy évről évre fontos témák kerülnek az asztalra - egyfajta műhelymunkára is lehetőséget nyújtva - s különleges alkalmat biztosítva a személyes találkozásra is. Mit állítunk idén a fókuszba?
Milyen a jó orvosi szoftver? - Praxisközösség? - Evidenciák és kompetenciák. Jó gyakorlatok és buktatók A részletes program és jelentkezés: a Rendezvények menüpont alatt Konferenciáinkra kattintva. Részvételére feltétlenül számítunk!
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció