Szülőtámogató csoport indul 2019. november 23-án a Tábitha Gyermekhospice Ház szerevezésében

Egyéb rendezvények 2019.11.01.
Szülőtámogató csoport indul 2019. november 23-án a Tábitha Gyermekhospice Ház szerevezésében Az alapellátó gyermekorvos krónikus betegséggel élő gyermekeket is gondoz, melynek során a beteg gyermek ellátása mellett legalább olyan fontos szüleik lelki támogatása is. E szülők számára ingyenes szülőtámogató csoportot szervez a Tábitha Gyermekhospice Ház 2019. november 23. (szombat), 9:00-12:00 óra között.
A csoportban hasonló élethelyzetben lévő szülők találkozhatnak, és pszichológiai szakmai támogatás mellett kaphatnak segítséget a nehéz helyzetekkel való megküzdésben. A csoport vezetői a Tábitha Gyermekhospice Ház pszichológusai: Kovács Ágnes Anna és Benkő Henrietta. Helyszín: Munkácsy Mihály Művelődési Ház (2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.) A szülőtámogató csoport ideje alatt a Tábitha Házban (2045 Törökbálint, Bartók B. u. 21.) játékcsoporttal várjuk a testvéreket A csoport létszáma: maximum 16 fő Időpont: 2019. november 23. (szombat) 9:00-12:00 A csoporthoz csatlakozást egy személyes találkozás előzi meg a pszichológusokkal. Részvételi díj: a részvétel ingyenes, a Tábitha Ház palliatív ellátási szemléletének megfelelően. Jelentkezés e-mailben a következő adatok megadásával, mindkét email címen jelezve: kovacs.agnes.anna@tabitha.hu és benko.henrietta@tabitha.hu - szülő(k) neve - telefonos és emailes elérhetőség - krónikus betegséggel élő gyermek neve, életkora és betegsége - a játékcsoporton részt venne-e gyermekük
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció