Szülőtámogató csoport indul 2019. november 23-án a Tábitha Gyermekhospice Ház szerevezésében

Egyéb rendezvények 2019.11.01.
Szülőtámogató csoport indul 2019. november 23-án a Tábitha Gyermekhospice Ház szerevezésében Az alapellátó gyermekorvos krónikus betegséggel élő gyermekeket is gondoz, melynek során a beteg gyermek ellátása mellett legalább olyan fontos szüleik lelki támogatása is. E szülők számára ingyenes szülőtámogató csoportot szervez a Tábitha Gyermekhospice Ház 2019. november 23. (szombat), 9:00-12:00 óra között.
A csoportban hasonló élethelyzetben lévő szülők találkozhatnak, és pszichológiai szakmai támogatás mellett kaphatnak segítséget a nehéz helyzetekkel való megküzdésben. A csoport vezetői a Tábitha Gyermekhospice Ház pszichológusai: Kovács Ágnes Anna és Benkő Henrietta. Helyszín: Munkácsy Mihály Művelődési Ház (2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83.) A szülőtámogató csoport ideje alatt a Tábitha Házban (2045 Törökbálint, Bartók B. u. 21.) játékcsoporttal várjuk a testvéreket A csoport létszáma: maximum 16 fő Időpont: 2019. november 23. (szombat) 9:00-12:00 A csoporthoz csatlakozást egy személyes találkozás előzi meg a pszichológusokkal. Részvételi díj: a részvétel ingyenes, a Tábitha Ház palliatív ellátási szemléletének megfelelően. Jelentkezés e-mailben a következő adatok megadásával, mindkét email címen jelezve: kovacs.agnes.anna@tabitha.hu és benko.henrietta@tabitha.hu - szülő(k) neve - telefonos és emailes elérhetőség - krónikus betegséggel élő gyermek neve, életkora és betegsége - a játékcsoporton részt venne-e gyermekük
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció