„Hazamentem a PIC-ből” XII. Tanfolyam - 2020. február 08.

Egyéb rendezvények 2020.01.09.
2020. február 8-án ismét megrendezésre kerül a Hazamentem a PIC-ből” XII. Tanfolyam, amelyre várják a házi gyermekorvosokat is.Az elmúlt években a hazai neonatológiai továbbképző programok szakmai színvonalában is magas szintet képviselő jelentős és elismert eseményévé nőtte ki magát tanfolyamunk. A rendezvénysorozat elindítójára, Dr. Nobilis Andrásra emlékezünk a magyar neonatológia múltjáról, illetve a jelenkor aktuális kérdéseiről tartott előadásainkkal.Időpont: 2020. február 08., szombatHelyszín: Budapest – Rubin Wellness and Conference Hotel**** (1118, Budapest, Dayka Gábor u. 3.)Ízelítő az előadások témáiból:
- A neonatológia legjelentősebb sikerei az elmúlt 50 évben.- A koraszülés szülészeti aspektusai- Változások a hazai demográfiai mutatókban.- A korai hazaadás megvalósítása, (orvosi- és nővéri – szülői szempontok)- Veleszületett szívhibák megjelenése a hazaadás után- Plexus brachialis sérülés komplex ellátása- Az emlőgyulladás okai és kezelése szoptató anyáknál.- Koraszülöttek vakcinációs kérdései- Koraszülött gondozás az alapellátásban.A rendezvény minden olyan orvos és szakdolgozó kolléga számára hasznos, aki munkája során találkozik korábban PIC osztályon kezelt gyermekekkel. Hivatalos meghívó és jelentkezési lap alább található, PDF formátumban.További információ: http://newinst.wixsite.com/hazapic2020
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció