HGYE-BKGYT: Online antibiotikum rendelés

Hí­rek 2020.03.30.
A csatolt anyagból megtudhatják, hogy a koronavírus-járvány napról-napra új helyzet elé állítja az alapellátásban dolgozó gyermekorvosokat, ezért olyan ellátási formák kialakítása szükséges, amelyek továbbra is garantálják a gyermekek biztonságát – az idős – ellátóorvosok veszélyeztetése nélkül. Minden bizonnyal lesz olyan időszak amikor a betegeket személyes találkozó nélkül, „virtuális rendelőkben” kell diagnosztizálni és gyógyítani.  
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció