A HGYE 1400 maszkot és pajzsot szerzett be a házi gyermekorvosoknak

Hí­rek 2020.04.09.
Annak érdekében, hogy elősegítsük az első vonalban dolgozó kollégáink egyéni védőfelszereléssel való ellátását, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete több támogató bevonásával 1 400 darab FFP2 maszkot és műanyag arcvédő pajzsot szerzett be közel 7,4 millió forint értékben, és juttatott el minden házi gyermekorvos számára, függetlenül attól, hogy tagjai-e az egyesületüknek vagy sem.

Ezúton köszönjük a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft., a GlaxoSmithKline Kft., a BG Distribution Hungary Kft, a Mikszáth Patika Alapítvány nagylelkű anyagi támogatását, valamint a védőeszközök orvosokhoz való eljuttatásában szerepet vállaló aktív tagjaink segítségét.

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció