A HGYE 1400 maszkot és pajzsot szerzett be a házi gyermekorvosoknak

Hí­rek 2020.04.09.
Annak érdekében, hogy elősegítsük az első vonalban dolgozó kollégáink egyéni védőfelszereléssel való ellátását, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete több támogató bevonásával 1 400 darab FFP2 maszkot és műanyag arcvédő pajzsot szerzett be közel 7,4 millió forint értékben, és juttatott el minden házi gyermekorvos számára, függetlenül attól, hogy tagjai-e az egyesületüknek vagy sem.

Ezúton köszönjük a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft., a GlaxoSmithKline Kft., a BG Distribution Hungary Kft, a Mikszáth Patika Alapítvány nagylelkű anyagi támogatását, valamint a védőeszközök orvosokhoz való eljuttatásában szerepet vállaló aktív tagjaink segítségét.

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció