Javaslatok az egészséges tanácsadások és védőoltások kivitelezéséhez COVID-19 pandémia idején

Hí­rek 2020.04.20.
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete kiáll a csecsemőkori védőoltások folyamatos időben történő beadásáért. A Koronavírus járvány idején fontos, hogy lehetőség szerint, minimálisra csökkentsük az orvos páciens találkozások számát, ennek érdekében a Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Társasága egy ajánlást fogalmazott meg. A "Javaslatok az egészséges tanácsadások és védőoltások kivitelezéséhez COVID-19 pandémia idején" ajánlás az alábbi linkről tölthető le.

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció