HGYE gyakorlati tájékoztatója lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek jelentkezésekor szükséges teendőkről

Hí­rek 2020.07.06.
HGYE gyakorlati tájékoztatója lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek jelentkezésekor szükséges teendőkrőlA bölcsődék, óvodák újraindulása kapcsán átgondoltuk a lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek jelentkezésekor szükséges teendőket, és létrehoztunk egy gyakorlatban használható tájékoztatót. A szabályozás változása azonban ezt alaposan felülírta: 2020. június 19-i hatállyal megszületett a törvény, mely elrendeli a veszélyhelyzet megszüntetését, illetve egy másik, (2020. évi LVIII. tv.) (8), mely a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről rendelkezik. 
A gyakorlati útmutató az alábbi linken olvasható.
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció