Magyar Sebkezelő Társaság XXIII. kongresszusa - Budapest - 2020. november 5-6.

Egyéb rendezvények 2020.07.09.
Magyar Sebkezelő Társaság XXIII. kongresszusa - Budapest - 2020. november 5-6. A tudományos program és a kötetlen eszmecserék alkalmat adnak nemcsak a szakmai tudás elmélyítésére, mások tapasztalatainak megismerésére, hanem az emberi, baráti kapcsolatok erősítésére is.

Időpont: 2020. november 5-6. 

Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)



TUDOMÁNYOS PROGRAM

Szervező Bizottság: Dr. Farkas Péter, Hanga Péter, Prof. Dr. Hunyadi János, Prof. Dr. Juhász István, Dr. Kovács L. András, Dr. Sugár István

Az idei rendezvényen is workshopok lesznek, ahol a negatív nyomásterápia (NPWT), az oxigén-terápia előnyeinek felvillantása mellett az új-intelligens kötszerek- és a kompressziós kezelés nyújtotta szerteágazó lehetőségekről gyakorlati bemutatóra is sor kerül.

A referátumok mellett lehetőség van 15 perces előadások bejelentésére (2020. július 30-ig), amelynek elfogadásáról a szervezők döntenek.
Online előadás-bejelentés: http://www.etalon95.hu/mskt/kongresszus/eloadas-bejelentes.html


http://www.etalon95.hu/mskt/kongresszus/index.html
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció