2020. szeptember 1-től a bölcsődei felvételhez nem szükséges az

Hí­rek 2020.09.02.
2020. szeptember 1-től a bölcsődei felvételhez nem szükséges az A Magyar Bölcsődék Egyesületének 2020. szeptember 1-től életbe lépett, új protokollja szerint, a bölcsődei felvételhez nem szükséges az "egészséges, közösségbe mehet", vagy más orvosi igazolás. A gyermekek egészségi állapotáról és a kötelező védőoltások beadásáról - a jogszabályban előírtaknak megfelelően - az Egészségügyi Könyv és Védőoltási Adatlap bemutatásával tudják tájékoztatni az intézményeket. NEM KELL KÜLÖN ORVOSI IGAZOLÁS!Bölcsődei ellátás kezdetekor a szülőnek kell nyilatkoznia gyermeke egészségi állapotáról.

A Magyar Bölcsődék Egyesületének hivatalos állásfoglalása, illetve a szülői nyilatkozat megtalálható az alábbi linken, illetve innen is letölthető:


http://www.magyarbolcsodek.hu/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció