2020. szeptember 1-től a bölcsődei felvételhez nem szükséges az

Hí­rek 2020.09.02.
2020. szeptember 1-től a bölcsődei felvételhez nem szükséges az A Magyar Bölcsődék Egyesületének 2020. szeptember 1-től életbe lépett, új protokollja szerint, a bölcsődei felvételhez nem szükséges az "egészséges, közösségbe mehet", vagy más orvosi igazolás. A gyermekek egészségi állapotáról és a kötelező védőoltások beadásáról - a jogszabályban előírtaknak megfelelően - az Egészségügyi Könyv és Védőoltási Adatlap bemutatásával tudják tájékoztatni az intézményeket. NEM KELL KÜLÖN ORVOSI IGAZOLÁS!Bölcsődei ellátás kezdetekor a szülőnek kell nyilatkoznia gyermeke egészségi állapotáról.

A Magyar Bölcsődék Egyesületének hivatalos állásfoglalása, illetve a szülői nyilatkozat megtalálható az alábbi linken, illetve innen is letölthető:


http://www.magyarbolcsodek.hu/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció