A HGYE gyakorlati tájékoztatója lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek jelentkezésekor szükséges teendőkről 2020. szeptember 6.

Hí­rek 2020.09.06.
A HGYE gyakorlati tájékoztatója lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek jelentkezésekor szükséges teendőkről 2020. szeptember 6.
Szeptember 1-én elkezdődött az iskola, és - mivel az eredeti köznevelési szabályok léptek életbe – elvileg újra kötelezővé vált az óvoda is. Ez, és az őszi, hűvösebb időjárás vélhetőleg automatikusan magával hozza a gyerekek körében a lázas, légúti hurutos betegségek gyakoriságának látványos megemelkedését. A jelenlegi helyzetben ezeknek a tüneteknek a megítélése azonban egész más lehet, mint korábban.

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció