Gyermekút a kora gyermekkori intervenciós ellátórendszerben - akkreditált/minősített, ingyenes továbbképzés

Egyéb rendezvények 2021.01.24.
A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. 32 órás, 7 alkalomas, 3–4 órás blokkba szervezett online továbbképztést tart január-február hónapokban induló csoportokkal. Az első csoport január 25-én indul. A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az ellátórendszer speciális feladatait, megközelítési fókuszait, működését, egymáshoz való kapcsolódásukat az egészségügyi, a szociális és a pedagógiai ellátási területeken.

További képzési időpontokat a https://www.gyermekut.hu/szakember/kepzeseink felületen teszünk közzé. 

A képzésre az alábbi linken lehet regisztrálni: https://kmr.csbo.hu/login.xhtml

Képzést az egészségügyi alapellátás szakembereinek: védőnőknek, házi gyermekorvosoknak, vegyes praxisú háziorvosoknak, az egészségügyi szakellátásban dolgozó szakorvosoknak, klinikai szakpszichológusoknak, gyógytornászoknak; a köznevelés területén dolgozó óvodapedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, pszichológusoknak, konduktoroknak, felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatott szakembereknek; a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi területen működő szakembereknek (többek között kisgyermeknevelőknek, családsegítőknek, esetmenedzsereknek) ajánljánk.
 
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció