Hogyan tudunk kollegiális praxisközösséghez csatlakozni?

Praxisközösség 2021.02.23.
Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmet, hogy a praxisközösséghez való csatlakozási felvételi kérelmet vasárnapig, azaz február 28-ig kell postára adni! Az elektronikus űrlapot kitöltés után ki kell nyomtatni, alá kell írni és ajánlott küldeményként kell postázni! 

Nagyon fontos! Most csak a kollegiális praxisközösségbe lehet jelentkezni, azaz hétvégéig azt kell eldönteni, hogy egyéni praxisban dolgozik tovább valaki vagy a laza praxisközösséget választja. Ha utóbbira esik a választás és a későbbiekben - már most tudja, hogy - szoros praxisközösségben szeretne majd dolgozni, akkor a Felvételi kérelem 4. pontjában ezt mindenképpen jelölje be!

Hogyan tudunk a kollegiális praxisközösségekhez csatlakozni? Az 53/2021. (II.9.) Korm. rendelet 3. § (1) bekezdése szerinti kollektív praxisközösségi felvételi kérelem hol található (honnan tölthető le) és kinek címezve kell benyújtani?

A szükséges információk és dokumentáció a cikk végén található linkre kattintva érhető el. 


Az elektronikusan kitöltött, majd kinyomtatott dokumentumot (Nyilatkozat – praxisközösségi felvételi kérelem) aláírás után postai úton a Praxiskezelő címére kell megküldeni 2021. február 28-ig.

A felvételi kérelmeket az alábbi címre kell eljuttatni:
Országos Kórházi Főigazgatóság (1125 Budapest, Diós árok 3.)

A borítékra rá kell írni: 
PRAXISKÖZÖSSÉG

Fontos: joghatályos benyújtásnak csak a postai úton határidőig megküldött iratanyag minősül!

https://oali.aeek.hu/praxiskozosseg
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció