Hogyan tudunk kollegiális praxisközösséghez csatlakozni?

Praxisközösség 2021.02.23.
Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmet, hogy a praxisközösséghez való csatlakozási felvételi kérelmet vasárnapig, azaz február 28-ig kell postára adni! Az elektronikus űrlapot kitöltés után ki kell nyomtatni, alá kell írni és ajánlott küldeményként kell postázni! 

Nagyon fontos! Most csak a kollegiális praxisközösségbe lehet jelentkezni, azaz hétvégéig azt kell eldönteni, hogy egyéni praxisban dolgozik tovább valaki vagy a laza praxisközösséget választja. Ha utóbbira esik a választás és a későbbiekben - már most tudja, hogy - szoros praxisközösségben szeretne majd dolgozni, akkor a Felvételi kérelem 4. pontjában ezt mindenképpen jelölje be!

Hogyan tudunk a kollegiális praxisközösségekhez csatlakozni? Az 53/2021. (II.9.) Korm. rendelet 3. § (1) bekezdése szerinti kollektív praxisközösségi felvételi kérelem hol található (honnan tölthető le) és kinek címezve kell benyújtani?

A szükséges információk és dokumentáció a cikk végén található linkre kattintva érhető el. 


Az elektronikusan kitöltött, majd kinyomtatott dokumentumot (Nyilatkozat – praxisközösségi felvételi kérelem) aláírás után postai úton a Praxiskezelő címére kell megküldeni 2021. február 28-ig.

A felvételi kérelmeket az alábbi címre kell eljuttatni:
Országos Kórházi Főigazgatóság (1125 Budapest, Diós árok 3.)

A borítékra rá kell írni: 
PRAXISKÖZÖSSÉG

Fontos: joghatályos benyújtásnak csak a postai úton határidőig megküldött iratanyag minősül!

https://oali.aeek.hu/praxiskozosseg
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció