A COVID-19 gyermekgyógyászati vonatkozásai - 2021. április 15. és 28. között

Egyéb rendezvények 2021.03.31.
Kedves Kollégák!

Az I. Sz. Gyermekklinika egy hiánypótló rendezvénnyel igyekszik a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos gyermekgyógyászati vonatkozású naprakész ismereteket és tapasztalatokat minél több kollégához eljuttatni.A COVID-19 gyermekgyógyászati vonatkozásai című rendezvényt a járvány online formában tudjuk megrendezni. A közel 15 órányi programba a gyermekgyógyászat szinte minden érintett területét felölelő előadások mellett élőben követhető interaktív kerekasztal megbeszéléseket illesztettünk. 

A 2021. április 15. és 28. között megtekinthető előadások után a kerekasztal megbeszélésekre 2021. április 29-30-án kerül sor.

Meggyőződésünk, hogy a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos naprakész gyermekgyógyászati tudásra egyre nagyobb szükségünk van, ezért bízunk benne, hogy a gyermekgyógyászok minél szélesebb részéhez juttathatjuk el ezen ismereteket konferenciánk útján!

Belépés/regisztráció: https://ementinplus.hu/login

https://semmelweis.hu/gyermekklinika1/2021/03/28/a-covid-19-gyermekgyogyaszati-vonatkozasai-online-eloadassorozat-2021-04-15-30/
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció