MIS-C Webinár 2021. április 13. (kedd), 15 óra

Egyéb rendezvények 2021.04.10.
MIS-C Webinár 2021. április 13. (kedd), 15 óra
Kedves Kollégák!

A 2020-as év késő-tavaszi hónapjaitól sorban érkező külföldi beszámolók után tavaly ősszel nálunk is megjelent a gyermekek COVID-fertőzéséhez asszociált sokszervi gyulladásos megbetegedése, a MIS-C. A fokozatosan növekvő esetszám megkövetelte, hogy a szindróma már itthon is tárgyalt klinikai vetülete mellett az alapellátási megközelítés is teret kapjon.

Az április 13. (kedd), 15.00 órára tervezett webinárunkra ezért minden - az alapellátást, sürgősségi-, belgyógyászati-, intenzívterápiás osztályos és a COVID tekintetében különösen kritikus utánkövetés szakambuláns  - ellátási szintet reprezentálva hívtunk meg hazai szaktekintélyeket, mutassák be a MIS-C-ről eddig megismerteket. Az ellátás ívét követő előadások után három tanulságos eset ismertetése következik, majd a regisztráció során gyűjtött kérdések kerekasztal-beszélgetés formájában történő megválaszolása zárja programunkat. 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi linken van lehetőség: 

https://ementinplus.hu/course/view/mis-c-webinarium
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció