MGYT 2021. évi nagygyűlése - 2021. június 24-26.

Egyéb rendezvények 2021.05.05.
Bár még mindig a járvány kihívásai töltik ki mindennapjaink nagy részét, de ebben az évben már nem szeretnénk elhalasztani a Magyar Gyermekorvosok Társaságának Nagygyűlését, ha másként nem lehet, akkor online formában sok szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2021. évi Nagygyűlésére!

Magyar Gyermekorvosok Társasága 2021. évi Nagygyűlése
Időpont: Pécs, 2021. június 24-26
Helyszín: Tudásközpont, 7622 Pécs, Universitas u. 2/A
Regisztráció: pcongress.hu

Reményeink szerint a kongresszus tudományos programja ebben az évben is széles palettát kínál a gyermekgyógyászat elméleti kérdéseitől a mindennapi gyakorlatig.

A kongresszus kiemelt témái lesznek - a COVID-19 pandémia kérdései mellett - a gyermekgyógyászatból a felnőtt betegellátásba kerülés, azaz a tranzíció időszaka a különböző szubspecialitások területén, valamint a gyermekpszichiátriai ellátás kihívásai, a modern technológiák alkalmazása, a bizonyítékokon alapuló orvoslás és a prevenció lehetőségei a gyermekgyógyászatban. 

Az utóbbi évek hagyományaihoz híven szervezési és szakmapolitikai kérdések is megvitatásra kerülnek.

Bízunk abban, hogy amennyiben személyes jelenléttel szervezhetjük meg a Nagygyűlést, akkor a kongresszus ideje alatt, nemcsak tudományos, hanem minden szempontból maradandó élményeket szereznek.

Remélünk és kívánunk eredményes szakmai vitákat, kellemes baráti beszélgetéseket és jó hangulatú társasági programokat.

A szervezők

http://www.gyermekorvostarsasag.hu/info.aspx?sp=62andweb_id=
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció