Sokan csak szabadulókártyának tekintik a védettségi igazolványt

Sajtófigyelés 2021.05.11.
"Havasi Katalin szerint a fiatalok nagyon aktívak voltak az egyhetes regisztrációs kampány alatt, közel 85 ezren regisztráltak a 191 ezer főből. 
Hozzátette, akkor lenne elégedett, ha a korosztály összes tagja regisztrált volna, de véleménye szerint a magas regisztrációs adat arra utal, hogy a fiatalok körében nagy az érdeklődés a vakcina iránt. Tapasztalatai szerint a fiatalok hozzáállása nagyban hasonlít a szülőkéhez. A szakember emlékeztetett arra is, hogy a gyerekek és fiatalok védőoltásához a szülők is jobban hozzászoktak, hiszen a statisztikai adatok is azt igazolják, hogy Magyarországon nagyon magas a védőoltások iránti bizalom és a fegyelmezettség kisgyermekkorban."


https://index.hu/belfold/2021/05/11/csutortoktol-oltjak-a-18-ev-alattiakat/
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció