Iskolások egészségéért online továbbképző tanfolyam - 2021.06.07-2021.06.30.

Egyéb rendezvények 2021.05.24.
A Fodor József iskolaegészségügyi Társaság a koronavírus járvány miatt elhalasztott elmúlt évi, őszi továbbképzésüket online formában szervezik meg. A téma elismert szakemberei által összeállított prezentációk a legfrissebb elméleti és gyakorlati ismereteket foglalják össze a gyermekkori elhízásról, a képernyőhasználat megítéléséről, hogyan kommunikáljunk az alkoholfogyasztásról, milyen védőoltásokat ajánlhatunk serdülőknek, fiatal felnőtteknek.

A továbbképzési tájékoztató a cikkhez csatolva olvasható, melyben megtalálhatók a jelentkezéshez szükséges információk is.

Jelentkezési határidő: 2021. június 6.

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció