Magyar Gyermeknephrologiai Egyesület 2021. évi kongresszusa - 2021. október 1-2. - Baja

Egyéb rendezvények 2021.09.01.
Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Örömmel invitálunk Mindenkit - aki a gyermeknephrológia területén dolgozik, dolgozott vagy egyáltalán érdeklődik a csecsemő-, és gyermekgyógyászat és a nephrologia e fontos határterülete iránt - Bajára, 2021. október 1-2-re, a Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Kongresszusára, a város főterén álló Bácskai Kultúrpalotába!

HELYSZÍN: Bácskai Kultúrpalota (6500 Baja, Szentháromság tér 3.)

Hagyományosan nagyszerű továbbképző referátumok, klinikai tárgyú előadások hangoznak el. Tehetséges doktorandusz kollégák és magas színvonalú diákkörös munkát végző medikusok számolnak be kutatási tevékenységükről. Őszintén reméljük, hogy ez az idén sem lesz másképp.

Találkozzunk 2021-ben is, várunk Mindenkit Bajára!

Prof. dr. Reusz György                                   Dr. Károly Éva PhD
elnök                                                               Bajai Szent Rókus Kórház
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció