KandH gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2021

Hí­rek 2021.09.07.
KandH gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2021
A KandH gyógyvarázs múszerbeszerzési pályázat szervezői 2021. szeptemberben ismét várják a pályázatokat.

2021-es pályázati évben összesen legfeljebb bruttó 20 millió forint értékben nyújt támogatást a KandH Csoport. Az elnyerhető összeg egyrészről tartalmazza a pályázható gyermekgyógyászati eszközöket, segédeszközöket, berendezéseket, pályázatonként maximum bruttó 4 millió forintig, illetve a hazai szinten még nem alkalmazott berendezések és eljárások beszerzési költségeit, pályázatonként legfeljebb bruttó 10 millió forint értékben.

Az idei évben kiemelt (de nem kizárólagos!) figyelemben részesülnek az elbírálás során azok a pályázatok, amelyek olyan innovatív eszközökre, berendezésekre vonatkoznak, amelyek fokozzák az intenzív betegellátás biztonságát. A részletes pályázati kiírás, a regisztrációs felület és a pályázati adatlap a következő weboldalon érhető el: https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/" target="_blank" style="color: rgb(35, 82, 124); text-decoration-line: underline; outline: 0px;">https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/ A pályázatot kizárólag elektronikusan lehet benyújtani, 2021. szeptember 1. és 30. 16:00 óra között.


Részletek és a pályázati kiírás itt olvasható:

https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció