KandH gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2021

Hí­rek 2021.09.07.
KandH gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2021
A KandH gyógyvarázs múszerbeszerzési pályázat szervezői 2021. szeptemberben ismét várják a pályázatokat.

2021-es pályázati évben összesen legfeljebb bruttó 20 millió forint értékben nyújt támogatást a KandH Csoport. Az elnyerhető összeg egyrészről tartalmazza a pályázható gyermekgyógyászati eszközöket, segédeszközöket, berendezéseket, pályázatonként maximum bruttó 4 millió forintig, illetve a hazai szinten még nem alkalmazott berendezések és eljárások beszerzési költségeit, pályázatonként legfeljebb bruttó 10 millió forint értékben.

Az idei évben kiemelt (de nem kizárólagos!) figyelemben részesülnek az elbírálás során azok a pályázatok, amelyek olyan innovatív eszközökre, berendezésekre vonatkoznak, amelyek fokozzák az intenzív betegellátás biztonságát. A részletes pályázati kiírás, a regisztrációs felület és a pályázati adatlap a következő weboldalon érhető el: https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/" target="_blank" style="color: rgb(35, 82, 124); text-decoration-line: underline; outline: 0px;">https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/ A pályázatot kizárólag elektronikusan lehet benyújtani, 2021. szeptember 1. és 30. 16:00 óra között.


Részletek és a pályázati kiírás itt olvasható:

https://www.khgyogyvarazs.hu/muszerbeszerzesi-palyazat/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció