„A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben” továbbképzés - 2021.10.29.

Egyéb rendezvények 2021.10.07.
az Edutus Egyetem a Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézetének szakmai irányításával elkészítette és minősíttette az egészségügyi szakdolgozók számára „A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben” című szabadon választható elméleti továbbképzést. A tanfolyam a 2. számú, Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoportban szereplő szakképzetséggel rendelkezők számára is minősítésre került.A továbbképzés pontértéke: 20 pont.

A továbbképzést 2021. október 29-én szervezzük meg Tatabányán, melyhez azonban igény esetén online is lehet csatlakozni.

A továbbképzésről szóló rövid tájékoztatót jelen levelemhez csatoltan küldöm, illetve az Edutus egyetem honlapján az alábbi linken bővebb tájékoztatást is találnak:https://www.edutus.hu/oktatas/egyeb-kepzes/minositett-egeszsegugyi-tovabbkepzesi-program/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció