„A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben” továbbképzés - 2021.10.29.

Egyéb rendezvények 2021.10.07.
az Edutus Egyetem a Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézetének szakmai irányításával elkészítette és minősíttette az egészségügyi szakdolgozók számára „A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben” című szabadon választható elméleti továbbképzést. A tanfolyam a 2. számú, Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoportban szereplő szakképzetséggel rendelkezők számára is minősítésre került.A továbbképzés pontértéke: 20 pont.

A továbbképzést 2021. október 29-én szervezzük meg Tatabányán, melyhez azonban igény esetén online is lehet csatlakozni.

A továbbképzésről szóló rövid tájékoztatót jelen levelemhez csatoltan küldöm, illetve az Edutus egyetem honlapján az alábbi linken bővebb tájékoztatást is találnak:https://www.edutus.hu/oktatas/egyeb-kepzes/minositett-egeszsegugyi-tovabbkepzesi-program/
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
A villám - Bókay Akadémia VIII.
2021. december 2.

2021. december 2-án kerül megrendezésre a Bókay Akadémia a Semmelweis Egyetem I. sz. Bókay Gyermekklinikájának továbbképzése.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció