Meghívó - Ha kedd, akkor Tűzoltó utca - Gyermekendokrinológia - 2022.10.25. - akkreditált

Egyéb rendezvények 2022.10.09.
A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának "Ha kedd, akkor Tűzoltó utca...!" elnevezésű rendezvénye 2022. októberétől OFTEX által akkreditált eseményként kerül megrendezésre!
A rendezvénysorozat eseményeire a megszokott módon, havi rendszerességgel, kedd délutánonként, a gyermekorvos kollégák számára érdekes és hasznos témákat körüljárva, klinikánk Tantermében kerül sor.

A sorozat első részeként, 2022. október 25-én (kedden) 15:00 órától a Hematológia újdonságairól hallhatnak előadásokat a résztvevők. A rendezvény vizsgával (teszt kitöltés) zárul.

Következő hasonló rendezvényünk, november 22-én, az Onkológia világába enged betekintést, a két rendezvényen való együttes részvételért 6 kredit pont kapható.

A meghívó a linkre kattintás után olvasható.
IdCímLetöltés
1Meghívó
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció