Meghívó - Ha kedd, akkor Tűzoltó utca - Gyermekendokrinológia - 2022.10.25. - akkreditált

Egyéb rendezvények 2022.10.09.
Meghívó - Ha kedd, akkor Tűzoltó utca - Gyermekendokrinológia - 2022.10.25. - akkreditált
A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának "Ha kedd, akkor Tűzoltó utca...!" elnevezésű rendezvénye 2022. októberétől OFTEX által akkreditált eseményként kerül megrendezésre!
A rendezvénysorozat eseményeire a megszokott módon, havi rendszerességgel, kedd délutánonként, a gyermekorvos kollégák számára érdekes és hasznos témákat körüljárva, klinikánk Tantermében kerül sor.

A sorozat első részeként, 2022. október 25-én (kedden) 15:00 órától a Hematológia újdonságairól hallhatnak előadásokat a résztvevők. A rendezvény vizsgával (teszt kitöltés) zárul.

Következő hasonló rendezvényünk, november 22-én, az Onkológia világába enged betekintést, a két rendezvényen való együttes részvételért 6 kredit pont kapható.

A meghívó a linkre kattintás után olvasható.
IdCímLetöltés
1Meghívó
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció