Moderna pályázat kutatói ösztöndíjra és kutatások támogatására

Hí­rek 2022.12.09.
A Moderna vállalat lehetőséget kínál kutatási ösztöndíjak támogatására számos tudományterületen (klinikai orvoslás, alapkutatás, epidemiológia, farmakológia és ápolástan), ezen belül pedig az mRNS-tudományra, a fertőző betegségekre (Covid-19, Influenza, RSV, CMV és EBV), immun-onkológiára, személyre szabott rákvakcinákra, ritka betegségekre, szív- és érrendszeri betegségekre és autoimmun betegségekre fókuszálva.

A Moderna célja ezzel a programmal az, hogy elősegítse az mRNS tudomány fejlődését, új kutatás-fejlesztési ötletek és irányok megvalósítását és kapcsolatot alakítson ki a tudományos élet prominens képviselőivel.

A jelentkezés 2022. november 15-én kezdődött és 2023. január 31-én zárul le.

A pályázatot az alábbi online felületen keresztül kell benyújtani: 
https://moderna.envisionpharma.com/ienv_moderna/visiontracker/portal/login.xhtml?pgm=FEandwindowId=204" target="_blank">https://moderna.envisionpharma.com/ienv_moderna/visiontracker/portal/login.xhtml?pgm=FEandwindowId=204

A pályázat kiírása itt található:

https://www.modernatx.com/responsibility/fellowships_and_med_ed_grants
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció