Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?

Hí­rek 2017.06.22.
A 2012. február 7-én, a medicalonline oldalán megjelent "Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?" című cikkre (megtekinthető: itt) írt válaszok.
A 2012. február 7-én, a medicalonline oldalán megjelent “Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?” című cikkre (megtekinthető: itt) történt egyesületi elnöki válasz Dr. Huszár Andrástól “Tekintsük végre felnőttnek egymást! Még egyszer a tábor előtti orvosi vizsgálatról” címmel megtekinthető: itt. Az országos házi gyermekorvos-iskolaorvos szakfelügyelő, a Szakmai Kollégium Gyermek-alapellátás Tagozat elnökének, Dr. Kovács Juliannának válasza “Újabb vélemények a táboroztatással kapcsolatos módosításhoz” címmel megtekinthető: http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/ujabb_velemenyek_a_taboroztatassal_kapcsolatos_modositashoz
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr
ELHALASZTVA

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció