Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?

Hí­rek 2017.06.22.
A 2012. február 7-én, a medicalonline oldalán megjelent "Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?" című cikkre (megtekinthető: itt) írt válaszok.
A 2012. február 7-én, a medicalonline oldalán megjelent “Mi is lesz a táborozás előtti orvosi vizsgálattal?” című cikkre (megtekinthető: itt) történt egyesületi elnöki válasz Dr. Huszár Andrástól “Tekintsük végre felnőttnek egymást! Még egyszer a tábor előtti orvosi vizsgálatról” címmel megtekinthető: itt. Az országos házi gyermekorvos-iskolaorvos szakfelügyelő, a Szakmai Kollégium Gyermek-alapellátás Tagozat elnökének, Dr. Kovács Juliannának válasza “Újabb vélemények a táboroztatással kapcsolatos módosításhoz” címmel megtekinthető: http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/ujabb_velemenyek_a_taboroztatassal_kapcsolatos_modositashoz
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció