2023-ban is támogasd adód 1%-ával egyesületünket

Hí­rek 2023.04.10.
2023-ban is támogasd adód 1%-ával egyesületünket
Kedves Adományozó Tagtársunk!

Ezúton köszönjük adományodat, amelyet a HGYE részére ajánlottál fel a tavalyi évben, személyi jövedelemadódból, így az előző évben közel 800 000 forint gyűlt össze a magánszemélyek által felajánlott adó 1%-ból.



A beérkezett felajánlások egy részét az ukrán menekült gyermekek egészségügyi ellátására fordítottuk a Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével, másik részéből állatkerti belépőjegyekekkel támogattuk a Szitakötő gyermekfolyóirat által kiírt pályázat nyertes osztályát, a HGYE tagság részére pályázatkiírást valósítunk meg. 

Köszönjük és örömmel fogadjuk, ha továbbra is pénzadománnyal szeretnéd támogatni munkánkat! 
Ezt megteheted úgy is, ha idén május 22-ig ismét felajánlod az SZJA 1%-odat.

Név: Házi Gyermekorvosok Országos Érdekképviseleti és Szakmai Egyesülete
Adószám: 18079849-2-41

Egyúttal kérjük, hívd fel a szülők figyelmét arra, hogy adójuk 1%-val ők is támogathatják a HGYE szakmai tevékenységén keresztül gyermekeik egészséges felnőtté válását. Ehhez készítettünk egy plakátot, amelyet kérünk juttass el kommunikációs csatornáidon keresztül hozzájuk, mert az egészséges felnőtt élet, az egészséges gyermekkorral kezdődik.
IdCímLetöltés
11%-os plakát
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció