Sajtóvisszhang

Hí­rek 2017.06.22.
Sajtóvisszhang az egyesület nyilatkozatára, melyben tiltakozunk a tervezett béremelés alapellátókat érintő elmaradása miatt.
Sajtóvisszhang az egyesület nyilatkozatára, melyben tiltakozunk a tervezett béremelés alapellátókat érintő elmaradása miatt: http://index.hu/belfold/2012/03/01/kihagytak_a_bertargyalasokbol_a_hazi_gyermekorvosokat/ http://www.medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/elfogyunk_____uzenik_a_hazi_gyermekorvosok http://hvg.hu/itthon/20120301_gyerekorvosok_beremeles
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr
ELHALASZTVA

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció