7. Gyermeksürgősségi Konferencia - 2023. szeptember 28-30.

Egyéb rendezvények 2023.08.03.
7. Gyermeksürgősségi Konferencia - 2023. szeptember 28-30.
Általános gyermekgyógyászati esetekkel találkozol, de bármikor sürgősségi szituációban találhatod magad? Vagy csak néha gyógyítasz gyermeket és nincs meg a magabiztosságod? Nem tudod, hogy sürgősségi szituációkban milyen jogi vonatkozások hatályosak? Akkor az Országos Gyermeksürgősségi Konferenciát neked találták ki! 

Helyszín: Bikal, Puchner Birtok
Időpont: 2023. szeptember 28-30. 
Idén különösen nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatiasságra! A mindennapi ellátást érintő, izgalmas és változatos tematikájú ingyenes workshopokkal, illetve hasznos előadásokkal várunk benneteket. A kerekasztal beszélgetés idén az ügyeleti rend változásának forrongó témáját fejtegeti, a szakmai programon túl mindkét este meglepetés kikapcsolódással várunk benneteket. 
https://gys2023.ementin.hu/
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet - Biztos pont a változó világban
2023. május 4-7.

2023. május 4-7. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció