KandH jövő gyógyítói díj

Egyéb rendezvények 2023.08.03.
KandH jövő gyógyítói díj
A KandH a magyar gyermekegészségügy elkötelezett támogatójaként 20 éve segíti a kórházak, rendelőintézetek, mentőállomások, gyermekháziorvosi rendelők és védőnők műszerparkjának korszerűsítését.

A program 20 éves jubileuma alkalmából idén nemcsak innovatív műszerekkel támogatjuk a gyermekek gyógyítását, hanem a KandH jövő gyógyítói díjjal elismerjük az elhivatott, 40 év alatti, Magyarországon gyermekek orvosi ellátására vonatkozó szakképzésben részt vevő vagy már szakvizsgával rendelkező, Magyarországon praktizáló orvosokat is. A pályázaton a közfinanszírozott, állami vagy önkormányzati fenntartású intézményekben és gyermekeket ellátó háziorvosi praxisokban praktizáló vagy gyakorlatukat teljesítő orvosok vehetnek részt.


A jelölési és a pályázati felület itt érhető el:

https://www.khgyogyvarazs.hu/jovo-gyogyitoi-dij
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet - Biztos pont a változó világban
2023. május 4-7.

2023. május 4-7. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció