Szakdolgozói bértámogatás

Hí­rek 2023.08.04.
Kedves Kollégák!

Jelen értelmezésünk szerint, a júliusi bérrel (augusztus elején esedékes kifizetés) ki kell utaljuk a megnövekedett bértámogatást (abban az esetben, ha nem volt magasabb a szakdolgozói bér, mint ahogy a jelenlegi elvárásban szerepel). A kormányrendelet melléklete tartalmazza a szakdolgozók július 1-től érvényes bértábláját, az alapellátásra az "E" oszlop vonatkozik.

Sok bizonytalanság is merült fel ebben a kérdésben, melyekkel kapcsolatosan levélben tettünk fel kérdéseket. Amint lesz pontos információnk, tájékoztatunk Benneteket. A rendeletet az alábbi linken éritek el, a bértáblát külön is csatoljuk hírlevelünkhöz.

A Kollegiális vezetők tárgyalásairól Békássy Szabolcs által írt részletes összefoglalót is csatoljuk.

IdCímLetöltés
1Békássy Szabolcs által írt részletes összefoglaló a kollegiális vezetők tárgyalásairól
1Szakdolgozói bértábla
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet - Biztos pont a változó világban
2023. május 4-7.

2023. május 4-7. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció