Megállapodás “Sztrájkbizottság” létrehozására

Hí­rek 2012.04.17.
Megállapodás "Sztrájkbizottság" létrehozására
A Fakoosz – Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete, a Magyar Orvosok Szövetsége és a Kasszaorvosok Szövetsége a 2012. április 14-én, Mórahalmon született Megállapodás értelmében, “érdekeink markáns megjelenítéseként, a kormány és az egészségügyi ágazat képviselőivel történő azonnali ‘bértárgyalások’ megkezdése érdekében” ‘SZTRÁJKBIZOTTSÁGOT’ hoztak létre. Az akciót a Magyar Kórházszövetség és a Magyar Orvosi Kamara is támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr
ELHALASZTVA

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció