Dr. Havasi Katalin HGYE-elnök MAVE tiszteletbeli tagja címben részesült

Hí­rek 2023.09.10.
Dr. Havasi Katalin HGYE-elnök MAVE tiszteletbeli tagja címben részesült
A Magyar Védőnők Egyesülete (MAVE) hagyományaihoz híven minden évben tagjai javaslata alapján tiszteletbeli tagokat fogad soraiba. tiszteletbeli tag címet olyan személy kaphat, aki munkássága során szakmai-, és társadalmi életben szerzett tapasztalatai alapján a védőnők önálló tevékenységét nagymértékben támogatta és szakmai fejlődésüket segítette, valamint kiemelkedő a munkássága a prevenció területén.

2022-ben a MAVE tiszteletbeli tagjainak sorába választották Dr. Havasi Katalint a Házi Gyermekorvosok Egyesülete elnökét, aki az oklevelet nemrégiben vette át. 
Gratulálunk az elismeréshez.

Forrás és fotó: MAVE - Védőnők lapja

Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció