Asszisztenseknek, védőnőknek kedvezményes regisztráció a HGYE novemberi Őszi konferenciájára

Hí­rek 2023.10.30.
Asszisztenseknek, védőnőknek kedvezményes regisztráció a HGYE novemberi Őszi konferenciájára
Amennyiben HGYE-tagként asszisztenst/védőnőt is hoz magával az Őszi konferenciára, az ő regisztrációs díjukat elengedi a HGYE. Az asszisztens/védőnő regisztrációja során kérjük, hogy a megjegyzés rovatban adja meg az orvos nevét, akinek a kíséretében részt vesz az Őszi konferencián. 
Az egységes szemléletmód és munka kialakításának támogatására a szakdolgozók szállásdíját pályázat útján részben (50%-ban) támogatja a HGYE. Kérjük, hogy a hgye@hgye.hu e-mail címre küldje meg - az orvos nevével együtt - a szakdolgozó/védőnő nevét, akinek a szállásdíjához veszi igénybe a támogatást. 

Program és regisztráció:
https://hgyeosz28.ementin.hu/
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció