Sokszínű egészségtudatosság – Értsd, Csináld, Szeresd

Hí­rek 2015.04.15.

SOKSZÍNŰ EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG. – ÉRTSD, CSINÁLD, SZERESD
címmel az Eduvital Művek gondozásában, Prof. Falus András szerkesztésében – társszerkesztő: Melicher Dóra – megjelent könyvet ajánljuk kollégáink figyelmébe, melyről szerkesztői így nyilatkoznak:


“E könyv szerzői is a sokszínű egészségnevelést, mint tudatos életmód- és tervezett epigenetikai hatást, a tudás közérthető terjesztését, a jelen és jövőbeni magyar társadalom egészsége, életminősége szempontjából döntő fontosságúnak tartjuk.
A sokszínű egészségtudatosság bemutatásában sokszínű szerzőgárda vesz részt. A szerzők között pszichológusok, orvosok, biológusok, óvó- és iskolai pedagógusok, szociológusok, jogász, lelkész, újságíró kollegák vettek részt.
Mindannyian nagy szeretettel írták, írtuk ezt a könyvet, ennek megfelelően a kedves olvasóink felé megismételjük mottónkat:
ÉRTSD! CSINÁLD! SZERESD!”
A könyv ingyenesen “a készlet erejéig” az Eduvitalon keresztül érhető el.

http://eduvital.net/index.php/hu/eduvital-muvek

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Küldöttgyűlés
2020. március 21.

Küldöttgyűlés
2020. március 21.
Hotel HéliaKávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció