Sokszínű egészségtudatosság – Értsd, Csináld, Szeresd

Hí­rek 2015.04.15.
SOKSZÍNŰ EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG. – ÉRTSD, CSINÁLD, SZERESD címmel az Eduvital Művek gondozásában, Prof. Falus András szerkesztésében – társszerkesztő: Melicher Dóra – megjelent könyvet ajánljuk kollégáink figyelmébe, melyről szerkesztői így nyilatkoznak:
“E könyv szerzői is a sokszínű egészségnevelést, mint tudatos életmód- és tervezett epigenetikai hatást, a tudás közérthető terjesztését, a jelen és jövőbeni magyar társadalom egészsége, életminősége szempontjából döntő fontosságúnak tartjuk. A sokszínű egészségtudatosság bemutatásában sokszínű szerzőgárda vesz részt. A szerzők között pszichológusok, orvosok, biológusok, óvó- és iskolai pedagógusok, szociológusok, jogász, lelkész, újságíró kollegák vettek részt. Mindannyian nagy szeretettel írták, írtuk ezt a könyvet, ennek megfelelően a kedves olvasóink felé megismételjük mottónkat: ÉRTSD! CSINÁLD! SZERESD!” A könyv ingyenesen “a készlet erejéig” az Eduvitalon keresztül érhető el. http://eduvital.net/index.php/hu/eduvital-muvek
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
1PDF fájl 2
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció