Budapest III. kerület


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
580

Elérhetőség
+36 30 847 9220, drjuliannatoth@gmail.com

Budapest III. kerületben közepes méretű házi gyermekorvosi praxis családi okok miatt áron alul, 3 millió forint irányáron eladó. Az ellátási feladathoz egy óvoda is tartozik, mely intézettel a kapcsolat nagyon jó. Az asszisztens nő nagyon aranyos, gyermekszerető; a védőnőkkel szintén jó kapcsolatot ápolunk. A helyettesítés a rendelőben megoldott. Központi ügyelet van. Emellett az önkormányzat munkaszüneti napokon helyi gyermekorvosi ügyeletet működtet (3 óra/nap) a kerületi orvosok részvételével külön szerződés alapján, korrekt díjazás ellenében. Itt évente 2-3 alkalommal kell dolgozni. A gyermekorvosi rendelő 2019. év végén új rendelőbe kerül. Az elidegenítés csere formájában is érdekel Bp. XVII. illetve XIV., XVI., XIX. és X. kerületben. Elérhetőségek, e-mail: drjuliannatoth@gmail.com, telefon: +36-30-847-9220.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr
ELHALASZTVA

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció