Tolna


Praxishirdetések

Helyettest keres

Praxislétszám
1071

Elérhetőség
+36 30 852-0850

Tolna Városban egy éve üres praxis eladó (0 Ft) vagy tartósan helyettesíthető. Két gyermekorvosi praxis működik, egyenlő létszámmal. Egy éve helyettesítem a nyugdíjba vonult kolléga praxisát, Ügyelet nem kötelező, a város szolgálati lakást felajánlott. A rendelő minden igényt kielégítő, a városban két patika működik. Védőnői ellátás kiváló. Minden megoldás érdekel, a fenti telefonon vagy a barnagyorgyi11@gmail.com- on elérhető vagyok. Dr Barna Györgyi
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Küldöttgyűlés
2020. március 21.

Küldöttgyűlés
2020. március 21.
Hotel HéliaKávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció