Budapest, III. kerület (Békásmegyer)


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
600

Elérhetőség
+36 30 847 9220, drjuliannatoth@gmail.com

Budapest, III. kerületében közepes méretű házi gyermekorvosi praxis családi okok miatt áron alul, 3M Ft irányáron eladó.
A körzetbe kedves családok tartoznak, a terület könnyen bejárható. A praxishoz egy óvoda is tartozik, mely intézettel nagyon jó kapcsolatot ápolunk. A helyettesítés egymás között megoldott. A kerületben a házi gyermekorvosok évente 2-3 alkalommal ügyeletben vesznek részt (3 óra/nap), korrekt önkormányzati díjazás fejében. A teljes gyermekrendelő várhatóan 2020. májusától egy korszerűen felújított új épületbe kerül át, jobb területi felosztással.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció